HTML

Bortéka

Magyar borvidékek szőlői - pincéi - borai

Friss topikok

Linkblog

Leány fanyelű húscsipesszel

2009.10.18. 19:15 esommelierHU

- nyári fotók rendezgetése

 

Minden lehetséges?!

Idéztem fel magamban egykori munkahelyem szlogenjét, amikor beléptem Csite Norbert portájára Erdőbényén. Lelkesítő kaláka fogadta a pincézésre érkezőket - nem mindennapi, azonban követésre méltó akciókkal:
- Házi Borozó: hozz magaddal egy üveg bort!;
- Malackaraj, a blogger színrelép;

 

 

 

 

 

 Húst sütögetett Péter Anna,                                   a malackaraj.blog.hu blog háziasszonya, 

és

Bombadil Toma pedig élményt gyűjt                     - a fotó tanúsága szerint                                          ( többek között tomakonyha.blogspot.com )

 

- Tokajról: kerekasztal beszélgetés szakírókkal, a borvidékért tenni akarókkal;
- Szörpölde a gyermekeknek.
[  Végre! Túl tudunk jutni az " Az enyém, a tied mennyi lármát szűle ..." ( Csokonai: Az estve ) valóságán. ] és a lényeg - a Vissy borok bemutatása!
A főszereplők Vissy László - amúgy közgazda ( én is az vagyok ) - borai voltak a Peres-dűlőből ( 2 település évszázados vitájára a dűlő hovatartozásáról utal ez a név ). A 2002-es telepítésekből száraz Furmint-ot és a Zétából készült - 4 g/l maradékcukor-tartalommal kényeztető - ÉdesÁlom bort lehetett kóstolni. Akiket végleg lebilincseltek a Vissy borok a Csite portán, koncert hangjai mellett is megrősíthették véleményüket e borok minőségéről.
Szép pillanatok voltak! Jövőre, veletek - Bor, mámor, Erdőbénye, 2010 - ugyanitt!
( Bor, mámor, Bénye - 2009. - 2009. augusztus 15., szombat )

Barátsággal

Szólj hozzá!

Címkék: erdőbénye péter anna borteka hu vissy lászló trostel vigasz péter bor mámor bénye malackaraj hu csite norbert bombadil toma

A bejegyzés trackback címe:

https://borpult.blog.hu/api/trackback/id/tr981458504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása